De top 8 productiviteit apps uit 2020 die ik op mijn telefoon gebruik

De top 8 productiviteit apps uit 2020 die ik op mijn telefoon gebruik

Een productiviteits-app is een soort softwareoplossing waarmee je essentiële dagelijkse activiteiten sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Van notities maken, e-mailbeheer, agenda's, dagelijkse herinneringen, tijdregistratie, gewoonte-trackers, denk aan elke dagelijkse taak en daar is een app voor.

top 8 productiviteit apps
 1. 1
  Habit List - Habit List bevat alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken, verpakt in een mooie en intuïtieve interface. Het motiveert je, helpt je gefocust te blijven en houdt je op het goede spoor. Het is voor alle kleine dingen die een groot verschil maken.
 2. 2
  Any.do - een intuïtieve taken-app, met een geïntegreerde kalender en intelligente assistentie. Je maakt met deze service eenvoudig takenlijsten in meerdere categorieën, voegt notities toe en je kan herinneringen instellen voor je taken. Bovendien is Any.do te synchroniseren op al je apparaten.
 3. 3
  Evernote - Evernote is een van de beste apps die zijn ontworpen voor organiseren, taakbeheer en het maken van notities.
 4. 4
  RescueTime - RescueTime is een volledig geautomatiseerde softwaretoepassing voor tijdregistratie. Deze is ontworpen om mensen te helpen controle te houden over hoe zij hun tijd besteden aan verschillende taken en activiteiten.
 5. 5
  Monday.com - Monday.com, een bekroond platform voor teambeheer, stelt je in staat om alles in elke branche overal ter wereld te beheren.
 6. 6
  Loop Habit Tracker - helpt je bij het creëren en onderhouden van goede gewoonten, waardoor je je langetermijndoelen kunt bereiken.
 7. 7
  Goal Meter: Goal Tracker, Habit Changer,To-Do List - je kunt de Doelmeter gebruiken als een takenlijst, dagelijkse taakherinnering, studentenkalender, roosterplanner, routineplanningsorganisator, gewoontetool voor productiviteit, dagelijkse tijdmanager of dagelijkse planner.
 8. 8
  Hootsuite - Hootsuite is het krachtigste platform voor het beheer van sociale media. Hiermee kun je meerdere netwerken en profielen op één centrale plek beheren. Met behulp van Hootsuite kunnen marketeers en marketingteams hun sociale media-activiteit op alle platforms beheren en de algehele betrokkenheid volgen met slechts een paar klikken.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *