Ontvang je gepersonaliseerde keto-dieetplan

custom keto dieet plan
robin

Brainpower

info.nl

Deze aangepaste maaltijdplan-service is ontworpen om mannen en vrouwen over de hele wereld te helpen hun leven te veranderen en de leiding te nemen over hun gezondheid en figuur.

Wat je ontvangt bij je 8-weekse custom keto-dieetplan

8-weekse Maaltijdplan

Een maaltijdplan van acht weken op basis van de expertise van gecertificeerde voedingsdeskundigen, personal trainers en chef-koks.

Downloadbare Boodschappenlijstjes

Elke week een downloadbare boodschappenlijst met alle benodigde ingrediënten die je de komende zeven dagen nodig hebt.

Volledig Afgestemd

Maaltijden met calorieën en macronutriënten die zijn afgestemd op je specifieke situatie, voorkeuren en doelen.

Spelen Met Je Smaakpapillen

Opties over hoe je elke maaltijd nog meer kunt aanpassen aan je smaakpapillen.

Gedetailleerde Recepten

Gedetailleerde recepten met stapsgewijze instructies om het bereiden van maaltijden super eenvoudig te maken (geen voorafgaande kookervaring nodig)

Voedingsplan Vol Variëteit 

Een voedingsplan met voedselvariëteit om ervoor te zorgen dat je een breed scala aan voedingsstoffen krijgt en de kans op vasthouden aan het dieet vergroot.

Over Custom Keto Plan

Het gepersonaliseerde keto-dieet is een gloednieuw product waarmee iemand zijn eigen keto-dieetplan kan maken op basis van zijn voedselvoorkeuren, dagelijkse activiteitenniveaus, lengte, gewicht en streefgewicht doelen.

Wetenschappelijk onderzoek en bewezen studies zijn gebruikt om deze gepersonaliseerde ketogeen dieetplannen te maken die de vetverbranding maximaliseren via de juiste calorieën en macronutriënten.

Over het Ketodieet

Het ketogeen dieet is een koolhydraatarm, vetrijk dieet dat veel gezondheidsvoordelen biedt. Meer dan 20 onderzoeken tonen zelfs aan dat dit type dieet je kan helpen gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren. Ketogeen dieet kan voordelen bieden tegen diabetes, kanker, epilepsie en de ziekte van Alzheimer.


Andere voordelen voor de hersenen:

  • Geheugen: Oudere volwassenen met een risico op de ziekte van Alzheimer hebben een verbetering van het geheugen laten zien na zes weken lang een koolhydraatarm dieet te hebben gevolgd.
  • Hersenfunctie: het voeden van oudere en zwaarlijvige ratten met een ketogeen dieet leidt tot een verbeterde hersenfunctie.
  • Aangeboren hyperinsulinemie: deze aandoening veroorzaakt hypoglykemie en kan leiden tot hersenschade. Congenitaal hyperinsulinemie is met succes behandeld met een ketogeen dieet.
  • Migraine hoofdpijn: Onderzoekers melden dat koolhydraatarme of ketogene diëten verlichting kunnen bieden aan migraine-patiënten.
  • Ziekte van Parkinson: In een klein, ongecontroleerd onderzoek ondervonden vijf van de zeven mensen met de ziekte van Parkinson die een ketogeen dieet van vier weken volgden, een verbetering van 43% in zelf gerapporteerde symptomen.


Om te laten zien hoe effectief de aangepaste keto maaltijdplannen zijn, volgen hier enkele reviews van klanten die je voor waren

Kathy Thompson

VK

Tot nu toe heb ik 35 pond verloren, ik heb geen hongergevoel en mentaal voel ik me vele malen scherper. Dit wordt absoluut een 'manier van leven' voor mij omdat het zo gemakkelijk is om te volgen ...

Al mijn maaltijden zijn gepland voor mij en ik krijg zelfs een downloadbare boodschappenlijst met alle ingrediënten die ik nodig heb voor de wekelijkse boodschappen. Een kind kan de was doen!

gary best

USA

Ik ben 4 weken bezig met mijn aangepaste keto-dieetplan en ik ben 14 kilo afgevallen waarvan ik moet zeggen dat het vrij ongelooflijk is, het is echt geweldig om te zien hoe mijn lichaam verandert in iets waar ik eigenlijk trots op ben in plaats van iets dat ik altijd heb geprobeerd te verbergen .

Jessica GRUTJES

NL

Ik heb m'n hele leven geworsteld met mijn gewicht en ik heb VEEL diëten gevolgd... Het Keto-dieet is het enige dat ik heb kunnen volhouden en het gewicht smelt letterlijk van mijn lichaam .

In tegenstelling tot andere diëten waar ik de hele dag honger heb en eten constant door mijn gedachten gaat, heeft het keto-dieet dit volledig geëlimineerd, ik heb eigenlijk NOOIT honger met deze manier van eten!

Ik zou iedereen die moeite heeft om af te vallen zeker aanraden om deze aangepaste keto-maaltijdplannen te proberen, omdat ze echt een uitkomst voor mij zijn geweest.

Waar wacht je nog op? Laten we je lifestyle verbeteren met de Custom Keto Dieetplan!