Afvallen door juist vet te eten. Ontdek de keto levensstijl!

Afvallen door juist vet te eten. Ontdek de keto levensstijl!

Vetten werden vroeger aangewezen als dikmakers. Tegenwoordig worden koolhydraten gezien als nieuwe vijanden van onze gezondheid. Over vetten denken we nu zelfs het tegenovergestelde: hoe meer vet, hoe meer je afvalt. Vanuit deze theorie komt het nieuwe, baanbrekende dieet: het keto dieet.

Het Ketogeen Dieet kent een lange geschiedenis aan wetenschappelijke onderzoeken waarin het in eerste instantie werd gebruikt als manier om bepaalde neurologische aandoeningen zoals epilepsie door middel van een specifiek voedingspatroon te behandelen.

 Een ketogeen dieet heeft onwijs veel voordelen voor je gezondheid. Meer dan twintig wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat dit type dieet kan helpen om gewicht te verliezen of je algehele gezondheid te verbeteren

Wat houdt het Keto dieet in?

Volg een Keto dieet schema en eet zo veel vlees en vis als je wilt: karbonades, sukadelapjes, biefstuk, kipfilet, zalm, paling, haring en zelfs frikandel. Vul je maaltijden aan met vetrijke avocado, noten, ei, Griekse yoghurt, volle yoghurt, pinda’s, kaas en een hoop lekkere groenten. En dit alles in meer dan 100 recepten die je bijvoorbeeld kunt maken vanuit het nieuwe boek ‘101 Keto recepten’. Moeilijk om te geloven? Het is wetenschappelijk bewezen dat een Keto dieet schema werkt.

Voedingsmiddelen die thuis horen in het keto dieet

Wil jij ook snel vet verliezen met de nieuwe Keto Revolutie?

Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste verbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eet schema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

het keto revolutie boek
gezonde voeding binnen een keto dieet

Stop de Suikerverslaving


Koolhydraten (suikers) zijn verslavend en zijn jouw grootste valkuil naar vetverlies. Stoppen met afhankelijk te zijn van koolhydraten is de eerste stap naar succes.

Voedingsmiddelen die thuis horen in het keto dieet

Laat zonder moeite je vet verdwijnen met het Ketogeen dieet


Dit hoog-in-vet, laag in koolhydraten dieet zorgt ervoor dat je meer focus en energie hebt, en zorgt daarnaast voor meer vetverlies dan je ooit hebt gezien.

Zalm kan je ook vinden binnen het keto dieet. Zalm zit ook boordevol goede en gezonde vetten.

Maximale verbranding met Intermittent Fasting


Het ketogeen dieet gecombineerd met fasting is de ultieme hack voor productiviteit, vetverlies en gezondheid. De onuitputbare energie en focus die je ervaart zorgt ervoor dat je niet te stoppen bent.


Hoe werkt het Keto dieet schema?

Het geheim van het Keto dieet schema zit – zoals de naam al zegt – in ketonen. Ketonen worden door de lever aangemaakt uit vet. Wanneer in het lichaam weinig koolhydraten aanwezig zijn, komen de ketonen in de bloedbaan terecht en halen energie uit vet. Het vet wordt op deze manier verbrand. Het lichaam haalt normaal gesproken automatisch energie uit koolhydraten en suikers.

Eet je dus minder koolhydraten en meer vetten, dan zet je lichaam van nature ketonen om in het vet als energiebron te gebruiken.


Deze natuurlijke staat van verbranden noemt men wel ‘ketosis’. Hierdoor val je snel en makkelijk af.

amandelen zitten in een keto dieet. Hier zitten veel goede vetten in.

Wat mag ik eten bij het keto dieet?

Bij koolhydraatrijk eten moet je denken aan brood, pasta, rijst, aardappelen en alle zoete producten die je uit je dagelijkse voedingspatroon haalt. Het Keto dieet is daarmee niet gemakkelijk, maar je zal hier snel aan wennen, mede omdat je wel veel ander lekkers mag eten.

Een Keto ontbijt kan bijvoorbeeld bestaan uit de traditionele Engels ‘bacon and eggs’ (ontbijtspek met eieren), een lekkere avocado met ei overgoten met hollandaisesaus, een pannenkoek met spek of een wat lichtere zalm- of tonijnsalade. Zo lang je op je koolhydraten en suikers let, hoef je je niet in te houden. Leef niet langer op ontbijtshakes of salades die je een blijvend hongergevoel geven en val toch af door deze te volgen.

Bij het volgen van een Keto dieet is het belangrijk om veel groenten te blijven eten. Niet alle groenten zijn even goed voor je lichaam, maar er zijn er ook enorm veel die je lichaam helpen om gezond af te vallen. Groenten zijn belangrijk, omdat je lichaam hier vezels uithaalt die de darmwerking stimuleren. 

In het 101 Keto recepten boek staan vele lekkere recepten die groenten met vetrijk eten combineren voor een optimaal Keto dieet schema.

Haal inspiratie uit het Keto 101 recepten boek!

Laat vet de brandstof zijn voor je lichaam in plaats van suiker. Met deze heerlijke gerechten krijgt je lichaam een kickstart om snel kilo's kwijt te raken.

heerlijke recepten binnen het keto dieet -Voedingsmiddelen die thuis horen in het keto dieet

Keto: voor- en nadelen

Dat Keto helpt bij het afvallen is wetenschappelijk bewezen. Wist je echter dat Keto in 1929 al werd toegepast om epilepsie tegen te gaan? Vooral bij kinderen blijkt een Keto dieet epilepsie aanvallen te verminderen. Onderzoekers zijn er niet precies over uit waarom Keto zo goed werkt om epilepsie tegen te gaan. Dat dit goed werkt is echter vastgesteld.

Andere voordelen van het ketogeen dieet:


 • Lage bloeddruk
 • Lager cholesterol
 • Minder triglyceriden
 • Verbeterde insulinegevoeligheid
 • Hogere vet verbranding
 • Gewichtsverlies en afvallen
 • Verbeterde concentratie
 • Minder hongergevoel
 • Minder trek in snacken, minder suiker craving
 • Beter humeur
 • Minder angst
gezonde voeding binnen een keto dieet

De Keto methode kan door iedereen gevolgd worden. Ben je zwanger of geef je borstvoeding, heb je diabetes of een andere aandoening en weet je niet zeker of Keto voor jou geschikt is, neem dan eerst contact op met je huisarts om dit te bespreken alvorens het Keto dieet aan te vangen. In principe kan iedereen echter met Keto aan de slag.

Zijn er dan helemaal geen nadelen aan het Keto dieet?

Aan ieder dieet zitten zowel voor- als nadelen. Een eerste nadeel is dat het Keto dieet de darmfunctie minder optimaal laat werken. Dit kan echter opgevangen worden door veel groenten te eten naast vetrijk eten. In groenten zit namelijk veel vezels, waardoor je darmen van nature op gang komen. Zorg er wel voor dat je daarbij voldoende water drinkt.

Een tweede nadeel is dat je je in het begin vrij moe kunt voelen. Vaak nemen we iets zoets om even een energie boost te krijgen. Als je het Keto dieet volgt, haal je je energie echter juist uit vetten. Ons lichaam verbrandt vetten echter minder makkelijk dan koolhydraten, waardoor het even tijd kost voordat je hieraan gewend bent. De moeheid zal echter na een paar dagen al minder worden! Je lichaam raakt gewend aan de ketonen in je lichaam, waardoor je overigens automatisch ook minderbehoefte aan koolhydraten en suikers krijgt.

Zalm kan je ook vinden binnen het keto dieet. Zalm zit ook boordevol goede en gezonde vetten.

Is Keto een hype?

De Keto revolutie heeft sinds 2018 een toevlucht genomen en Keto is een van de meest populaire afslankmethodes in 2019. Een grote voorstander van het Keto dieet is internationale bekendheid Mitchel van Duuren. Hij heeft drie campagnes opgezet, namelijk: ‘Keto challenge’, ‘De Keto revolutie’ en ‘101 keto recepten’. Je kunt je gemakkelijk bij deze campagnes aansluiten en direct starten met alle voordelen die Keto te bieden heeft.

Het Keto dieet zal naar verwachting niet snel in populariteit afnemen. Onthoud daarbij dat Keto niet nieuw is, maar al in de jaren ’20 van de vorige eeuw werd toegepast. Er is sprake van een ware Keto revolutie, maar dit is dus geen hype!

Vele beroemdheden, zoals Tom Jones, Alec Baldwin en Matthew McConaughey schijnen het Keto dieet toe te passen. Sluit je bij dit rijtje aan en ontdek zelf hoe je binnen de kortste keer vet verbrandt zonder calorieën te tellen, uren in de sportschool te zweten of te teren op maaltijdshakes of salades. Keto is een goed vol te houden dieet voor langere duur, waarbij je geen hongergevoel hebt. De Keto challenge is een uitdaging, maar niet zoals je wellicht gewend bent. Het is een uitdaging die even een aanpassing in levensstijl vraagt, maar die daarna goed vol te houden is en blijvend resultaat geeft.

Geloof niet op ons woord, maar probeer het zelf uit!

Ontdek de keto lifestyle zelf!
Geniet van Nieuwe Creaties en Oude Bekenden Tijdens Jouw Ketodieet

Over Custom Keto Plan

Het gepersonaliseerde keto-dieet is een gloednieuw product waarmee iemand zijn eigen keto-dieetplan kan maken op basis van zijn voedselvoorkeuren, dagelijkse activiteitenniveaus, lengte, gewicht en streefgewicht doelen.

Wetenschappelijk onderzoek en bewezen studies zijn gebruikt om deze gepersonaliseerde ketogeen dieetplannen te maken die de vetverbranding maximaliseren via de juiste calorieën en macronutriënten.

Over het Ketodieet

Het ketogeen dieet is een koolhydraatarm, vetrijk dieet dat veel gezondheidsvoordelen biedt. Tientallen onderzoeken tonen aan dat dit type dieet je kan helpen gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren. Ketogeen dieet kan voordelen bieden tegen diabetes, kanker, epilepsie en de ziekte van Alzheimer.


Andere voordelen voor de hersenen:

 • Geheugen: Oudere volwassenen met een risico op de ziekte van Alzheimer hebben een verbetering van het geheugen laten zien na zes weken lang een koolhydraatarm dieet te hebben gevolgd.
 • Hersenfunctie: het voeden van oudere en zwaarlijvige ratten met een ketogeen dieet leidt tot een verbeterde hersenfunctie.
 • Aangeboren hyperinsulinemie: deze aandoening veroorzaakt hypoglykemie en kan leiden tot hersenschade. Congenitaal hyperinsulinemie is met succes behandeld met een ketogeen dieet.
 • Migraine hoofdpijn: Onderzoekers melden dat koolhydraatarme of ketogene diëten verlichting kunnen bieden aan migraine-patiënten.
 • Ziekte van Parkinson: In een klein, ongecontroleerd onderzoek ondervonden vijf van de zeven mensen met de ziekte van Parkinson die een ketogeen dieet van vier weken volgden, een verbetering van 43% in zelf gerapporteerde symptomen.


Wat je ontvangt bij je 8-weekse custom keto-dieetplan

8-weekse Maaltijdplan

Een maaltijdplan van acht weken op basis van de expertise van gecertificeerde voedingsdeskundigen, personal trainers en chef-koks.

Downloadbare Boodschappenlijstjes

Elke week een downloadbare boodschappenlijst met alle benodigde ingrediënten die je de komende zeven dagen nodig hebt.

Volledig Afgestemd

Maaltijden met calorieën en macronutriënten die zijn afgestemd op je specifieke situatie, voorkeuren en doelen.

Spelen Met Je Smaakpapillen

Opties over hoe je elke maaltijd nog meer kunt aanpassen aan je smaakpapillen.

Gedetailleerde Recepten

Gedetailleerde recepten met stapsgewijze instructies om het bereiden van maaltijden super eenvoudig te maken (geen voorafgaande kookervaring nodig)

Voedingsplan Vol Variëteit 

Een voedingsplan met voedselvariëteit om ervoor te zorgen dat je een breed scala aan voedingsstoffen krijgt en de kans op vasthouden aan het dieet vergroot.

Reviews keto maaltijdplannen:
Kathy Thompson

VK

Tot nu toe heb ik 35 pond verloren, ik heb geen hongergevoel en mentaal voel ik me vele malen scherper. Dit wordt absoluut een 'manier van leven' voor mij omdat het zo gemakkelijk is om te volgen ...

Al mijn maaltijden zijn gepland voor mij en ik krijg zelfs een downloadbare boodschappenlijst met alle ingrediënten die ik nodig heb voor de wekelijkse boodschappen. Een kind kan de was doen!

gary best

USA

Ik ben 4 weken bezig met mijn aangepaste keto-dieetplan en ik ben 14 kilo afgevallen waarvan ik moet zeggen dat het vrij ongelooflijk is, het is echt geweldig om te zien hoe mijn lichaam verandert in iets waar ik eigenlijk trots op ben in plaats van iets dat ik altijd heb geprobeerd te verbergen .

Jessica GRUTJES

NL

Ik heb m'n hele leven geworsteld met mijn gewicht en ik heb VEEL diëten gevolgd... Het Keto-dieet is het enige dat ik heb kunnen volhouden en het gewicht smelt letterlijk van mijn lichaam.


In tegenstelling tot andere diëten waar ik de hele dag honger heb en eten constant door mijn gedachten gaat, heeft het keto-dieet dit volledig geëlimineerd, ik heb eigenlijk NOOIT honger met deze manier van eten!

Ik zou iedereen die moeite heeft om af te vallen zeker aanraden om deze aangepaste keto-maaltijdplannen te proberen, omdat ze echt een uitkomst voor mij zijn geweest.

Waar wacht je nog op? Laten we je lifestyle verbeteren met de Custom Keto Dieetplan!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *